Taping bij hooikoortsklachten! Snel, eenvoudig en zonder medicatie!  

unieke tape methode

 

Door uw ervaringen te monitoren tijdens de behandeling hebben we een overzicht van de effecten en die willen we graag aan de hand van enkele praktijkvoorbeelden met u delen . Ook vindt u hier enkele reacties van mensen die een behandeling hebben ondergaan.

 

Elsmarieke

Hoi Tessa voor het eerst in 10 jaar met dit warme en benauwde weer weer 5 km hardgelopen. En zonder loopneus. Tapen werkt dus gewoon tegen astma.niet dat ik geen last  heb maar dat ik het gewoon weer kan. ben er gewoon een beetje ontdaan van (na 1 week)

 

Merel Heij

Hoi Tessa. Ben erg blij met de resultaten tot nu toe .soms in de avond nog een niesbui maar verder zo goed als niets (na 1 week)

Monique Koelewijn

Ook 1 van mijn kids nu tape! Hele stoere leger tape! Al weken heeft hij last van  loopneuzen en niezen....  Afgelopen donderdag erop geplakt door Tessa van Ommen en ..... Het werkt ook bij hem!!!!! Dus ook voor kids een verademing dat er een oplossing is tegen die lastige pollen !

Joyce Huibers

Ik heb het vorige week dinsdag laten doen. Ik wist nog niet helemaal wat het zal gaan doen en of het wel zou werken.
Maar de volgende ochtend stond ik zonder enige gesnotter op. Vorige week vrijdag zal weer de ergste dagen zijn voor Polen. Ik heb heel deze dag nergens last van gehad. Alleen een half uurtje in de namiddag, beetje jeuk in mijn ogen en 3x mijn neus gesnoten en nergens meer last van. Ik raad het zeker aan!