Taping bij hooikoortsklachten! Snel, eenvoudig en zonder medicatie!  

unieke tape methode

Heeft u last van hooikoorts?

20 procent van de Nederlanders heeft last van hooikoorts. De klachten beginnen meestal in het voorjaar. Het lichaam maakt zelf antistoffen maar bij mensen met hooikoorts reageert het lichaam sterk waardoor klachten zoals : rode/ jeukende/tranende/branderige ogen, loopneus, niesen,benauwdheid en zelfs vermoeidheid en concentratie problemen treden vaak op.

 

"Normaal gebruikte ik het hele jaar door medicatie tegen hooikoorts. Sinds ik me laat tapen gebruik ik niets meer. Het is een enorme opluchting voor mij en mijn omgeving."

Tapen bij hooikoorts hoe werkt dat?

We brengen een tape aan op uw rug. Deze wordt aangebracht op een manier waarbij het huidgebied wat in relatie staat tot de luchtwegen geprikkeld wordt om het zelfherstellende vermogen te vergroten.

Wij  hebben inmiddels veel ervaring en onderzoek gedaan naar de methode en de werking. We adviseren het liefst om te starten met tapen vlak voordat de periode van hooikoorts begint.  meestal zijn 3 tot 5 behandelingen voldoende om met minder klachten of soms zelfs klachten of medicatievrij de periode door te komen. De ervaring leert dat ook als de symptomen al zijn begonnen er nog positief effect haalbaar is.